Krátký online trénink – Umění delegovat

Máte pocit nejistoty při vedení vašeho týmu? Snažíte se delegovat, co se dá a stejně vám čas a energie unikají mezi prsty jako jemný písek? Stres a frustrace, které opakovaně zažíváte, mohou negativně ovlivnit vaše výsledky a celkovou atmosféru týmu.

Vést tým, zejména když se snažíte vyhovět různým potřebám a očekáváním, může být velmi náročné a někdy i dost obtížné. Jste lídrem, který chce posílit svou jistotu a efektivitu ve vedení, a to i v hektických časech, Krátký online trénink – Umění delegovat vám poskytne cenné nástroje, techniky a strategie, které vám pomohou lépe vést váš tým směrem k úspěchu a dosahování cílů.

390 

Odznak 3Odznak 12
Kategorie: , Katalogové číslo: 10daecc5-f57e-090f-ee9e-66fd3979ec32

Popis

Umění delegovat

Ušetřete čas a energii: Krátký online trénink je  řešení, která vám pomohou k tomu, aby vaše strategie vedení byly jednoduché a efektivní.

Získejte kontrolu nad situací: S našimi metodami se naučíte, jak se vypořádat s nejistotou, a budete se cítit jistější ve svých rozhodnutích.

Zbavte se napětí a stresu: Trénujte kdykoliv a odkudkoliv a získejte podporu, kterou potřebujete, abyste se mohli soustředit na to, co je opravdu důležité.

Zjistěte, jak efektivně delegovat úkoly a přetvořit svůj styl vedení tak, aby byl úspěšnější, produktivnější a vyváženější. Naučíte se, jak svěřit úkoly s důvěrou, čímž posílíte týmový duch a zároveň si uvolníte čas na strategické rozhodování a inovace.

Nenechte se zahlcovat každodenními operacemi! Objevte osvědčené techniky delegace, které vám pomohou maximálně využít potenciál vašeho týmu a zbavit se stresu, který vás obklopuje.

Co v tréninku získáte?

2 videa + 1 pracovní list + 1 infografika

V nich společně projdeme problematiku umění delegovat a trénink konkrétních dovedností vám usnadní přípravu na budoucí předávání zodpovědnosti. Největší přínos vám dodají praktické dovednosti a techniky, které si můžete „nanečisto“ v tréninku vyzkoušet a postupně zdokonalovat.

Jednotlivá videa jsou v délce 8 – 15 minut a ke každému máte ke stažení a tisku pracovní list a infografiku v PDF souboru.

Krátký online trénink - Umění delegovat MADIO
Krátký online trénink - Umění delegovat MADIO

Kdy jindy začít než teď

 

Vydejte se na cestu k efektivnějšímu managementu, který přináší výsledky, a otevřete si dveře k novým příležitostem! Začněte svou transformaci ještě dnes a obohacující klid mysli a větší kontrolu nad svým vedením!

Online tréninky v MADIO

V MADIO věříme v rozvoj a možnost změny k lepšímu s klidnou myslí a vědomou radostí. Trénink konkrétních dovedností je prakticky vyzkoušený efektivní nástroj, jak získávat nové a rozvíjet stávající dovednosti. Hlavně ty dovednosti, které ve vaší praxi využijete a přinesou užitek vám i okolí. Při tvorbě tréninku vycházíme z více než patnáctileté zkušenosti při práci s lidmi na rozvoji vztahů v různých kolektivech. Ověřené a fungující věci se snažíme zprostředkovat dále. Témata tréninku vybíráme z vašich otázek, požadavků na řešení konkrétních situací a také ze zpětných vazeb již proběhlých akci. Téma vyjednávání často řešíme při rozvojových programech pro organizace, školy i firmy. Formou online tréninků chceme ověřené a fungující techniky šířit dále. Klademe důraz na praktičnost a na to, že je trénink hlavně ve vašich rukou a vašem časovém harmonogramu dne.

Důvěrné prostředí MADIO

MADIO je neziskovou organizací, která má za cíl pomáhat v rozvoji jednotlivců i skupin. MADIO je akreditováno MŠMT ČR a za sebou má více než 15 let především praktických zkušeností při rozvoji vztahů v různých kolektivech, při řešení problémových situací ve školách i firmách. Službami MADIO prošlo více než 40 000 účastníků. Vaše důvěra a pocit bezpečí je pro nás prioritou.

Témata tréninku Umění delegovat

Začlenění delegování do procesu

a jeho přínosy

Krátký online trénink - Umění delegovat MADIO

Dobrá praxe předávání odpovědnosti

Best practice

Krátký online trénink - Umění delegovat MADIO

Online trénink kdykoliv a odkudkoliv

  • do 24 hodin po uhrazení objednávky vám zašleme na emailovou adresu přístupové údaje do studentského informačního systému
  • mimo pracovní dny vám přistup vytvoříme do 48 hodin
  • po přihlášení do systému najdete svůj Krátký online trénink, 2 videa a 1 pracovní list a také infografiku, ke kterým budete mít přístup po dobu 14 dnů
  • délka každého videa je do 15 minut
  • vaše materiály se zpřístupní okamžitě všechny, ať máte možnost čerpat obsah skutečně kdykoli, třeba při pauze v pracovní dny, nebo jedno volné dopoledne o víkendu zkrátka kdykoliv budete mít chuť a online připojení
  • ke každému videu máte ke stažení pracovní list v PDF souboru, můžete si jej vytisknout a mít kdykoli při ruce
  • v pracovním listech najdete něco málo z teorie tématu, popisy a postupy konkrétních aktivit, jejich varianty a doporučení pro další trénink,
  • doporučujeme jednotlivé aktivity trénovat v praxi a případně se ke každému tématu ještě vrátit

Proč krátký online trénink? Protože…

  • chcete mít  možnost trénovat kdykoliv a kdekoliv, což umožňuje snadnou integraci tréninku do vašeho pracovního harmonogramu
  • chcete čas věnovat především tréninku praktických dovedností a ne poslouchat hodinový webinář
  • chcete mít materiály a zdroje snadno dostupné
  • chcete formu online tréninku a nebojíte se objevovat nové možnosti, přístupy a řešení

Tak přesně proto je zde Krátký online trénink, který vás přenese do tréninkového prostoru (Studentský informační systém). V něm naleznete teoreticko-praktická videa společně s užitečnými materiály. Objevte dostatek inspirace a podnětů k tomu, abyste si byli jistější přinejmenším v tomto tématu, tak jako to v Training Center for Leaders umíme.

Vyzvěte se k růstu a zlepšete svůj tým. Základem úspěšného týmu je efektivní rozdělení úkolů a umění delegovat je klíčem k úspěšnému managementu. Připojte se k našemu online tréninku a objevte techniky, které posílí vaši autoritu a zvýší produktivitu vašeho týmu a vám pomohou uvolnit si ruce a soustředit se na strategické úkoly. Investujte do sebe a do budoucnosti vašeho týmu!